Er zijn 61 producten.

Item 1-24 van 61 in totaal item(s)

Actieve filters

Aminozuren

Aminozuren zijn kleine biologische moleculen die bestaan ​​uit grotere eenheden die eiwitten zijn. Het lichaam verwerft de aminozuren die nodig zijn om voedseleiwitten te verteren. Dit proces is echter langzaam en kostbaar. Daarom wordt in bepaalde fysiologische situaties een snelle aanvulling van aminozuren een absolute noodzaak!

Spiereiwitten worden onderverdeeld in aminozuren door enzymen die eiwitten vernietigen totdat hun niveau van vrije aminozuren toeneemt. Hoge concentraties van vrije aminozuren in spiercellen ontnemen enzymen van katabole activiteit. U kunt de hoeveelheid vrije aminozuren in spiercellen verhogen en katabolisme remmen door eiwithydrolysaattabletten door te slikken. Gehydrolyseerde eiwitten zijn alleen lab-verteerde eiwitten - opgesplitst in aminozuren. De gehydrolyseerde eiwitten werken anticatabolisch en anabool (verbeteren de balans van stikstof plus) en versnellen de regeneratie na de genezing. Aan de andere kant vertonen sommige aminozuren, voornamelijk afkomstig van wei-eiwithydrolysaten, hormonale activiteit - versterken het anabolisme, verhogen de afbraak van vetweefsel, versterken het immuunsysteem en verminderen overbelasting.

Wei-aminozuren worden het meest gebruikt vóór en na het sporten, voor het slapengaan en na het wakker worden, om het katabolisme van stress en post-absorptie ('s nachts) te verminderen. Als BCAA-aminozuren tegelijkertijd met wei-supplementen worden gebruikt, worden wei-aminozuren vóór de maaltijd gebruikt om de aminozuren in de maaltijd aan te vullen.