Kaged Muscle Amino Synergy 30 serv + Caffeine

  € 32,61

  Brand Kaged Muscle
  Made in USA

  Amino Synergy KagedMuscle 30 serv

  Arome
  Aantal
  Niet op voorraad

  Een nieuwe generatie van aminozuren ondersteunen spier Spier Amino Synergy Kaged 30 serv
  EAA gisting en veganistische
  bevordert een gezonde spier
  ondersteunt de eiwitsynthese
  natuurlijke aroma's tot verbazingwekkende proeven
  Amino Synergy 30 Kaged service van Muscle is een van de meest interessante ontwikkelingen bodybuilding wereld van de wetenschap. Wanneer u uw lichaam elke dag te duwen naar de max, verdient u de hoogste kwaliteit aminozuren, die je kunt krijgen om uw inspanningen te voeden en dat is precies wat je krijgt met de nieuwste innovatie van Muscle Kaged. Amino Synergy is een geavanceerde formule essentiële aminozuren (EAA) met in wezen volledige spectrum, die voorziet gefermenteerd EAA en veganistische vriendelijk.
  Amino Muscle Synergy Kaged
  Waarom u aminozuren nodig
  Aminozuren, de bouwstenen van eiwitten, zijn proteïnen in zijn zuiverste vorm. Ze zijn eiwitten die 20% van ons lichaam vertegenwoordigt. Eiwitten spelen een cruciale rol in vele biologische processen, vormen essentiële componenten van de spieren en de celmembranen en zijn essentieel in de stofwisseling.
  Sintezarea verwerven aminozuren door hun lichaam (niet-essentiële aminozuren) of door ze (aminozuren) inname in voedingsmiddelen, dranken en supplementen. Je lichaam kan geen essentiële aminozuren - moet worden verkregen uit de voeding en supplementen. Het is daarom zo belangrijk dat atleten en bodybuilders een hoogwaardige aminozuur bronnen zoals Amino Synergy verbruikt.
  Niet alle aminozuren zijn hetzelfde!
  De waarheid is dat niet alle aminozuren gelijk geschapen zijn, Kaged Muscle is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten en worden niet ondersteund door de wetenschap om mensen te helpen om een ​​gezonde levensstijl te leiden en altijd kwaliteit boven winst. Het formuleren van een hoger niveau en het aanbieden van de atleten gewoon pure kwaliteit en zeer efficiënt. Gezien dit streven naar kwaliteit, heeft Muscle Kaged team voorgesteld om formuleringen van aminozuren top die zullen helpen om uw lichaamsbouw te nemen naar het volgende niveau te ontwikkelen.
  Muscle Kaged
  Op basis van de sterkte technieken fermentatie-industrie leider Kaged Muscle is in staat om aminozuren en plantaardige producten van hoge kwaliteit gefermenteerde te bieden. In feite is deze werkwijze die een kritische differentiator tussen de meeste aminozuren leiden producten en de nieuwste generatie Amino Synergy formule.
  De ceAmino Synergy
  Vegan
  natuurlijke aroma's
  bevat geen kunstmatige kleurstoffen
  Gluten
  smaken geweldig
  aminozuren essentieel ULTRA PREMIUM
  Matrix AjiPure MP9 uit Amino Synergy is bedoeld om alle negen essentiële aminozuren verschaffen: L-leucine, L-lysine, L-valine, L-isoleucine, L-treonine, L-fenylalanine, L-methionine, L- histidine en L-tryptofaan. Dit aminozuur helpt ondersteunende matrix eiwitsynthese Om gezond spier bevorderen terwijl het steunen van uw fysieke doelen.
  Hoe functioneazaAmino Synergy product van Muscle Kaged gepromoot door Kris Gethin
  Service + Caffeine Amino Synergy 30 is samengesteld uit een matrix verrijkt met leucine EAA. MP9 ondersteunt mTOR signaleringsroute en eiwitsynthese. MTOR, het zoogdier doel van rapamycine of is de belangrijkste regulator van eiwitsynthese. Deze route controles wijzen op de sterke anabole en katabole skeletspieren, het reguleren van spier hypertrofie (groei) en spierafbraak (afbraak). Amino Synergy biedt een combinatie van EAA locaties verrijkt leucine te helpen bestrijden spierafbraak en ondersteuning eiwitsynthese, zodat u kunt beginnen met de resultaten die je hard werken in de sportschool en op het veld te maximaliseren.
  Amino Synergy 30 serv
  Verbetert eiwitsynthese.
  Amino Synergy is een geavanceerde formule, ontworpen voor elk sport die streeft naar bevordering en ondersteuning van gezonde eiwitsynthese. Naast de matrix MP 9 aminozuren innovatieve volledig nieuw spectrum verschaft dit sterke formule ook 500 mg van het poeder coconut water.

  Deze pure formule bevat geen kunstmatige smaken en kleuren, maakt gebruik van een exclusieve combinatie van ingrediënten en cutting-edge technologie, voor een veelzijdig, uitstekende smaak, die u kunt gebruiken op elk moment van de dag.

  Net als alle Kaged Spier, kwaliteit, zuiverheid en samenstelling zijn gegarandeerd 100%. Je weet dat je krijgt al het beste uit Kaged Muscle.
  Nutrition Facts:

  30 porties+ Caffeine
  portie1 gram cupa6.2
  totale porties30
  calorieën30
  totaal carbodydrati2 g
  totaal suiker0,5 g
  AJIPURE MP9 EAA MATRIX3 g
  L-leucine, L-lysine-acetaat, L-valineL-isoleucine, L-Threonine
  L-fenylalanine, L-methionineL-histidine, L-tryptofaan
  Coconut Water Powder500 mg
  PurCaf Organic Caffeine124 mg
  100903

  Reviews (0)

  Related products