Kaged Muscle In Kaged BCAA 20 porties
  • Kaged Muscle In Kaged BCAA 20 porties

Kaged Muscle In Kaged BCAA 20 porties

€ 33,65

Cup 16,6 g, 20 portie, BCAA 2: 1: 1 5 g 3 g L-citrulline, CarnoSyn 1,6 g
Merk: Kaged Muscle
GEMAAKT IN USA
Muscle In Kaged BCAA Kaged 20 serv

Arome
Aantal
Niet op voorraad

Gemaakt in een productie-faciliteit met Good Manufacturing Practices in Idaho USA aanvullingen op Kaged SPIER omvatten citrulline , carnitine, creatine en een verscheidenheid aan andere producten. De aandacht van het team was gericht onmiddellijk Kaged vertakte keten aminozuren.
IN-Kaged Voeding en ingrediënten :
beker heeft 10 calorieën (2 gram koolhydraten) en 5 g leucine, isoleucine en valine gefermenteerd in een verhouding van 2: 1: 1.
Another Matrix pompt Endura 3 g citrulline, 1,6 g beta-alanine (CarnoSyn) en een half gram poeder coconut water.
Dan zijn er Neuro-energiematrix van 1 g taurine, een halve gram L-tyrosine en 124 mg caffeine uit groene koffiebonen.
Er zijn andere bestanddelen: citroenzuur, smaakstoffen, natuurlijke aroma's, extracten van de wortel van de biet kleur, zeezout, silica en calciumsilicaat (antiklontermiddel), stevia (natuurlijke zoetstof), sucralose (zoetstof) en zonnebloemlecithine (voor amestecabilitate).
Het is de moeite waard om te benadrukken dat er geen soja en zonder kunstmatige aroma's of kleuren, maar nog steeds sucralose bevatten.
Kaged bite-Kaged Intra-Workout
Voordelen en werkzaamheid:
BCAA API's zelf hebben betrekking op het verbeteren van spier retentie, concentratie en uithoudingsvermogen tijdens een training. Waarom worden gefermenteerd? Het lijkt erop dat dit ontbinding van BCAA kunnen verbeteren en kunnen leiden tot minder kleine peptiden, die sommige mensen maken zich zorgen dat kan een immuunrespons te genereren wanneer geconsumeerd.
- Citrulline is ook belangrijk, niet alleen omdat het wordt gefermenteerd. Citrulline is gerelateerd aan de bloedsomloop gezondheid en misschien een verhoogde kracht en ervaring, gemiddeld BCAA citrulline bevat slechts één gram maar-Kaged heeft drie gram. Nu, studies blijkt dat de meeste voordelen met zes gram, maar het is nog steeds een van de meest effectieve doses van citrulline het is BCAA InKaged.
- Beta-alanine kan verbeteren en het uithoudingsvermogen, en sommige van hen te binden hypertrofie, hoewel dit kan zijn omdat mensen die de neiging om meer herhalingen te absorberen dan anders.
- Poeder water kokosolie een bron van kalium en magnesium, en terwijl 500 mg die minder dan 1% van de RDI minerale, is het nog ongeveer de helft van de hoeveelheid die u een glas vindt Gatorade.
Beste Tips:
Nutrition aangewakkerd intra-workout.
Dan is er ENDURA-PUMP MATRIX. Cafeïne die energie - er is een grotere hoeveelheid cafeïne die u in 1,5 kopjes koffie te vinden. Wat is cool is dat ook bevat een gram taurine, die helpt bij het verbeteren van de bloedstroom en de inspanningscapaciteit.
Ten slotte is het tyrosine is ook een stimulerend middel. Studies suggereren dat het kan helpen het lichaam te gaan met stress en de kennis en de concentratie te verbeteren.
Het voedingspreparaat:
Muscle In Kaged BCAA Kaged 20 serv feiten


Routebeschrijving:
Meng 500 ml water in een kopje en verbruikt tijdens het sporten, tijdens een volledige dag of dagen van rust.

100236
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
094393450627

Reviews (0)

Related products