Universal Animal Test 21 porties
  • Universal Animal Test 21 porties

Universal Animal Test 21 porties

€ 72,78

1 portie per portie envelop, totale porties 21.
Brand Universal Nutrition
Made in USA
Universal Animal Test 21 enveloppen

Aantal
Niet op voorraad

Animal Test is een ondersteunend hypertrofische pro-testosteron. Het combineren van de meest krachtige natuurlijke extracten met één van supplementen gepatenteerde Animal team.
Het sluitstuk en waarschijnlijk de meest krachtige nieuwe agent formuleringen omvatten hypertrofische proefdieren bekend en ondersteund, arachidonzuur (AA) zeer gesteund en gepatenteerd. Gesteund door universitaire onderzoeken en de echte wereld getuigenissen. Arachidonzuur biedt in builders, waaronder het vermogen om de gevoeligheid van de androgeenreceptor beurt verhogen, hypertrofie. Deze status als een anabole katalysator omgezet in een perfecte ruggengraat voor deze nieuwe formule het verstrekken van spieropbouwende kwaliteiten van haar daden en verhoogt Ansas andere extreem krachtige ingrediënten die samen Animal Test bevatten
Routebeschrijving: Neem een zakje getest elke dag gedurende 21 dagen dieren. In trainingsdagen, neem de envelop laatste maaltijd voor u uit te werken. In het weekend neemt de enveloppe van elke maaltijd. Animal Test werkt het beste tijdens intensieve training. Zorg ervoor dat deze cyclus een goede hidratatare. In tegenstelling tot andere dierlijke producten, kunnen dierproeven worden gebruikt voor twee opeenvolgende cycli. Na deze dubbele cyclus, neem een volle 4 weken uitgeschakeld. Tijdens deze periode, raden wij u aan Animal M-Stak om u te helpen uw gewicht MDE musculoarea verdiende geld houden.
waarschuwing! Universal Animal Test 21 packs kunnen worden toegediend atleten meer dan 21 jaar oud! Neem niet meer dan de aanbevolen dosis voor dagelijkse consumptie!
Nutrition Facts:
universele proefdier feiten

12321

Reviews (0)

Related products