Het gebruik van deze site impliceert de acceptatie van de onderstaande algemene voorwaarden. We raden aan ze aandachtig te lezen. SC Virtual Host SRL aanvaardt het recht om deze bepalingen zonder verdere kennisgeving te wijzigen. De nieuwste versie is op deze pagina toegankelijk.

De toegang / het bezoek van deze website door u is onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden en impliceert uw uitdrukkelijke aanvaarding ervan en vertegenwoordigt de overeenkomst tussen de partijen.

De relatie tussen de partijen wordt bepaald door de volgende normatieve handelingen:

OG nee. 21/1992 over consumentenbescherming

GEO nee. 34/2014 betreffende de rechten van consumenten in de met de professionals gesloten overeenkomsten

Wet nr. 363/2007 betreffende de bestrijding van onjuiste praktijken van handelaren in relatie tot consumenten en de harmonisatie van de voorschriften met de Europese wetgeving inzake consumentenbescherming

Wet 365/2002 betreffende elektronische handel

SC Virtual Host SRL garandeert de gebruiker beperkte toegang, in persoonlijk belang (online bestellen, informatie), op de website www.kiwigym.nl en verleent niet het recht om de site geheel of gedeeltelijk te downloaden of te wijzigen door de site geheel of gedeeltelijk reproduceren, kopiëren, verkopen / doorverkopen of op een andere manier exploiteren voor commerciële doeleinden of zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

De volledige inhoud van de website www.kiwigym.nl - afbeeldingen, teksten, grafieken, symbolen, grafische elementen voor het web, e-mails, scripts, programma's en andere gegevens - is eigendom van SC Virtual Host SRL en haar leveranciers en wordt beschermd door De wet ter bescherming van het auteursrecht (wet nr. 8/1996) en de wetten met betrekking tot intellectuele en industriële eigendom. Het gebruik zonder toestemming van SC Virtual Host SRL van een van de hierboven genoemde elementen wordt gestraft volgens de geldende wetgeving.

Www.kiwigym.nl domein is eigendom van SC Virtual Host SRL Het gebruik van dit handelsmerk, domein of marketingnamen, logo's en emblemen, in directe of "verborgen" vorm (van het type, maar niet beperkt tot, metatags of andere indexeringstechnieken, zoeken op het web) zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is verboden en gestraft volgens de wet.

De producten op www.kiwigym.nl worden verkocht door SC Virtual Host SRL De prijzen van de producten kunnen op elk moment worden gewijzigd. Controleer de uiteindelijke verkoopprijs voordat u een product koopt.