Er zijn 45 producten.

Item 1-24 van 45 in totaal item(s)

Actieve filters

Eiwitten

Wat zijn proteïneconcentraten (proteïne)

Wei-eiwit wordt snel verteerd en is een favoriet supplement onder sporters, bodybuilders in recreatieve oefeningen. Sojabonen, eieren, hennep en caseïne zijn alternatieve eiwitpoeders met enigszins verschillende aminozuurgewichten, die mogelijk niet zo effectief zijn om de spiermassa te vergroten. Eiwitpoeders bevatten meestal pure eiwitten, met de mogelijke toevoeging van zoetstoffen en smaakstoffen. Eiwitpoeders bevatten alleen sporen van koolhydraten en vetten en bevatten meestal ongeveer 20 tot 30 gram eiwit per portie.

Een eiwitconcentraat bevat meer dan 70% eiwit uit bronnen zoals: wei, soja, caseïne, eiwit, enz. of bevat een enkele eiwitbron met een concentratie van minder dan 10%, met tussen de 100 en 200 calorieën per portie, afhankelijk van de fabrikant en de soorten eiwit die aanwezig zijn.

Eiwitpoeders bestaan ​​voornamelijk uit eiwitten gemengd met enkele gram suiker. Een portie eiwitpoeder bevat meestal 20 gram eiwit en ongeveer 100 calorieën.

Het verschil tussen Gainers en eiwitshakes wordt gereduceerd tot de voedingswaarde van elke shake. In een normale eiwitshake, kun je meestal verwachten dat je 100-150 calorieën verbruikt en 20-30 g eiwit krijgt.