Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg
  • Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

€ 59,00

Merk Kevin Levrone

Gemaakt in de EU

Arome
Aantal
Niet op voorraad

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey vertegenwoordigt een revolutie in de manier waarop wei-eiwit wordt geformuleerd. Exclusief afgeleid van wei-isolaat, biedt Kevin Levrone Anabolic ISO Whey een ongeëvenaarde zuiverheid van 85 g eiwit per 100 gram product. Dit rijke eiwit, plus de anabole groei van zeer biologisch beschikbare aminozuren, creëert een fysiologische omgeving voor serieuze groei.

Anabole ISO Whey meer dan een formule die alleen voldoet aan een aanbevolen dagelijkse dosis kwaliteitsproteïne, infundeerde de tweede en derde meest gewilde verbinding voor spiergroei: 3000 mg creatine monohydraat en 500 mg D-asparaginezuur. Deze krachtige combinatie markeert een ongeëvenaarde mijlpaal voor wei-eiwitformules op de huidige verzadigde markt. Creatine-monohydraat van Anabolic ISO Whey regenereert ATP en stimuleert de eiwitsynthese, waardoor u in minder tijd meer spiergroei kunt bereiken. D-asparaginezuur verhoogt de natuurlijke niveaus van mannelijke hormonen om de anabole effecten te maximaliseren.

Daarna voegde ik nog eens 1000 mg taurine toe om de bloedstroom te verbeteren en de bloedsuikerspiegel te stabiliseren, die beide noodzakelijk zijn om hormonale overstromingen te openen.

Creatinemonohydraat , een van de meest populaire voedingssupplementen voor atleten wereldwijd, met wetenschappelijk bewezen effecten.

Fenegriekextract is een plantenextract dat de anabole toestand van het lichaam verhoogt. Venkel-steroïde saponinen zijn de voorlopers bij de synthese van hormonen met anabole werking, bovendien verhogen ze de stikstofretentie in het systeem en stimuleren ze zo de eiwitsynthese.

taurineis een niet-proteïne zwavelzuur aminozuur dat vaak voorkomt in dierlijke weefsels. Taurine wordt voornamelijk gedistribueerd in skeletspieren, hart, hersenen en netvlies. Taurine kan tijdens interne transformaties in het lichaam worden gesynthetiseerd uit cysteïne en methionine, maar de overbodige oorsprong voldoet niet aan de behoefte van het lichaam aan aminozuren. Het moet dus via de voeding worden verkregen. Taurine heeft veel fysiologische functies. Reguleert de calciumconcentratie in het lichaam. Taurine is een neurotransmitter en neuromodulator en is verantwoordelijk voor osmoregulatie. Het is ook betrokken bij de vorming van galzuren en moduleert het verloop van de ontstekingsreactie. Taurine heeft antioxiderende eigenschappen door spiercellen te beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, die optreden na intensieve en langdurige aerobe training. Dit aminozuur stimuleert ook het transport van actieve elementen naar de spieren. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen en beschermt de spieren tegen de effecten van vrije radicalen, dwz oxidatieve stress die optreedt na een hoge intensiteit en langdurige fysieke inspanning.

D-asparaginezuur DAA is een aminozuur dat, in tegenstelling tot eiwitopbouwende aminozuren, de vorm heeft van D en niet van L. Natuurlijk komen eiwitaminozuren voor in de vorm van L, maar als resultaat van omzetting in het lichaam kan transformeren in D-vorm DAA heeft aan populariteit gewonnen als een aminozuur dat de natuurlijke productie van mannelijke hormonen beïnvloedt en als zodanig aanwezig is in anabole producten.

De Anabolic ISO Whey-formule is een complex van superieure anabole wei-eiwitten voor topsporters.

Een wei-eiwit isoleert WPI, dwz een fractie van wei-eiwit die wordt onderworpen aan micro- en ultrafiltratie, waardoor de hoogste eiwitconcentratie in een product kan worden verkregen (meer dan 90%). Het heeft het hoogste gehalte aan vertakte aminozuren BCAA, namelijk niet minder dan 25 gram per 100 gram en bevat bovendien geen koolhydraten en vetten. Wei-isolaat is, net als wei-hydrolysaat, een fractie die onmiddellijk na het ontwaken of direct na de training moet worden geconsumeerd vanwege de snelle opneembaarheid. Beide fracties, WPI en WPH vullen elkaar aan, waarbij de absorptietijd en de hoogste biologische beschikbaarheid wei-aminogram van fundamenteel belang zijn. Door de snelle opneembaarheid van WPI en het effect kan wei-isolaat in het lichaam worden omgezet in glycogeen dat verloren gaat tijdens intensieve training,

Aanbevolen toediening: Gebruik 1 of 2 porties per dag, meng 1 portie van 30 g met 300 ml water of magere melk voor de training of direct na de training.

Nutritionele informatie:

Voedingswaarde 100 g 30 g
Energie 1600 kJ / 377 kcal 478 kJ / 113 kcal
vetten 2,8 g 0,8 g
waarvan verzadigd 1,6 g 0,5 g
koolhydraten 3,0 g 0,9 g
van welke suikers 2,9 g 0,9 g
eiwit 85 g 25,5 g
Zout 0,45 g 0,14 g
Creatine monohydraat 10000 mg 3000 mg
waarvan creatine 8400 mg 2520 mg
taurine 8400 mg 2520 mg
D-asparaginezuur 3333 mg 1000 mg
Aminozuurprofiel 667 mg 500 mg
L-Leucine 10,1 g
L-isoleucine 7,5 g
L-valine 6,4 g
Asparaginezuur 1,4 g
L-glutaminezuur 19,5 g
L-Serine 4,9 g
Glycine 1,1 g
L-Histidine 1 g
L-Arginine 1,5 g
L-Threonine 7,3 g
L-Alanine 5 g
L-Proline 5,7 g
L-Tyrosine 1.9
L-methionine 1,7 g
cystine 2 g
L-fenylalanine 2,4 g
L-Lysine 9,3 g
L-tryptofaan 1,3 g101422
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
5902610937934
Nieuw product

Reviews (0)

Related products