Nitro Tech 4lb 1.81 Kg Naturally Flavoured | MuscleTech

€ 49,30

Cup 45 gram, ongeveer 41 porties, 6,8 g BCAA, 3 g creatine monohydraat.
GEMAAKT IN USA
Merk: MuscleTech

Arome
Aantal
Niet op voorraad

Introduceert een nieuw product MuscleTech Nitro-Tech Performance Series 4lb Uiteraard Flavored 1.81kg, deze innovatieve formule met natuurlijke smaak, bevat geen kunstmatige zoetstoffen of kunstmatige kleuren. Net als de originele NITRO-TECH Performance Series, elke portie van deze formule Pure biedt alles wat u wilt sterkte te verhogen en verbeteren van herstel: 30 gram premium wei-eiwit, 6,8 g van BCAA (3,3 g leucine) 3 g creatine monohydraat en 5 g glutamine precursor.
In tegenstelling tot concurrerende producten, Nitro-Tech Uiteraard Flavored is koud en microfilter verwerkt voor minder vet, koolhydraten, lactose en andere onzuiverheden. In combinatie met de nieuwe formule met natuurlijke smaak, is de schoonste Nitro-TECH.
Nitro-Tech is de naam niet. 1 bij de uitvoering van het eiwit, het eiwit een superieure formule MuscleTech zuiver. Hoogwaardige eiwitten is hoofdzakelijk uit wei en geïsoleerde peptiden, twee van de zuiverste vorm beschikbaar. Deze krachtige combinatie is 70% meer creatine / wei-eiwitten dan normaal. Nu dezelfde geweldige formule is verkrijgbaar in een nieuwe reeks van natuurlijke, zonder kunstmatige aroma's en geen kunstmatige kleuren.
Filtratietechnologie meerfasige
Elke portie Nitro-Tech Natuurlijk gearomatiseerd bevat 30 gram eiwit, peptiden voornamelijk uit wei-eiwitisolaat en wei. Ze hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van eiwitten.
Ten eerste, het trekt snel in en met de hoogste biologische waarde, kan je lichaam gemakkelijk assimileren de aminozuren in eiwitten om spieren op te bouwen serieus indrukwekkend.
Dit maakt NitroTech Prestaties Natuurlijk gearomatiseerd een ideale keuze als een post-workout eiwit en op elk moment te ontsteken eiwitsynthese gedurende de dag.
Natuurlijk NitroTech weiproteïne Geparfumeerde werd gefiltreerd met een meertraps filtertechnologie voor vetarme, lactose en onzuiverheden goedkoper dan andere eiwitbronnen. Bovendien wordt geproduceerd volgens cGMP zoals vereist voor voedingssupplementen om de kwaliteit en integriteit.
Natuurlijk Flavored NitroTech zorgvuldig uitgewerkt door experts in een van de belangrijkste huizen in de wereld smaken zonder het gebruik van kunstmatige kleur- en zoetstoffen. Of je drinkt na het sporten of het gebruiken om je dag te beginnen, we zijn ervan overtuigd dat u zult genieten van een superieure smaak biedt NitroTech Naturally Flavoured!
Nutrition Facts:

Per portie: 1 kop 45g
calorieën 150
Calorieën uit vet 25
totaal vet 2,5 g 4%
verzadigd vet 1,5 g 8%
cholesterol 80 mg 27%
totaal koolhydraat 3 g 1%
voedingsvezels 1 g 2%
suikers 2 g
eiwit 30 g 60%
calcium 165 mg 17%
ijzer 8 mg 4%
natrium 230 mg 10%
Nitro-Amino Matrix
L-leucine 3,3 g
L-isoleucine 1,8 g
L-valine 1,7 g
creatine monohydraat 3 g

100453
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
631656712612

Reviews (0)

Related products