Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg

Arnold Iron Mass 4.54 kg

€ 64,96

Brand MusclePharm
GEMAAKT IN USA
Iron Mass

Arome
Aantal
Niet op voorraad

Arnold Schwarzenegger heeft samengewerkt met wetenschappers van MusclePharm en samen creëerden ze een revolutionaire gewichtstoename, Arnold Series Iron Mass Gain maken van pate categorie. Om de snelle groei van de spieren te stimuleren (en om dit te doen zonder het stimuleren van de ontwikkeling van vet), neemt zowel calorieën en precieze verdeling van de voedingsstoffen naar spieropbouwende omgeving die een atleet behoeften.
Het maakt gebruik van een afgiftesysteem massa in 5 stappen, geavanceerde technologie bestaat uit eiwitten, complexe koolhydraten elite vet gezonde ingrediënten rand prestaties en een evenwichtige spijsvertering mengsel - plus een low-suiker en smaken heerlijk!
Mass revolutionair leveringssysteem in vijf stappen zijn:
Elite complexe koolhydraten Matrix zorgt voor een snellere herstel en de opbouw van spieren.
Technologie spier plasma-eiwit: 40 g biedt een krachtige mix van gehydrolyseerde rundvlees eiwitten en lactoferrine. Hoge prestaties gezonde vet: vet dat een mengsel van gezonde (EFA), MCT en verzadigde vetten die essentieel zijn bevatten. Betere prestaties en het volume als gevolg van creatine en BCAA nitraten die boost kracht, omvang en spierkracht te helpen. Pro-Digest Blend: is een speciaal mengsel voedingsvezel spijsvertering toegevoegde eiwitten, koolhydraten en vetten. Muscle plasma-eiwit-technologie biedt een combinatie huid eiwit en gehydrolyseerde rundvlees eiwit lactoferrine. Bloedplasma eiwitten technologie (MPPT) is een combinatie van gehydrolyseerde eiwitten van rund- en lactoferrine, ontworpen voor elite atleten. Het consumeren van dit mengsel als een bron van eiwitten, zul je snelle winsten in de spieren te hebben, helpt u efficiënter te absorberen aminozuren en het verhogen van uw stikstofbalans. Strijkplank werd geformuleerd om de recycling amines manieren van het bouwen rugspieren om stikstofretentie te ondersteunen en stimuleren van groei en prestaties spier te ondersteunen.
Voedingswaarde:
Iron Mass

100058
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
696859261862

Reviews (0)

Related products