Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tablets
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tablets
  • Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tablets

Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tablets

€ 31,30

Serving 4 tabletten 88 porties. We raden aan 4 tabletten voor de training (oefening) en 4 tabletten na de training.
Merk: Gaspari Nutrition
Made in USA
aminomax 8000 Gaspari

Aantal
Niet op voorraad

Gaspari Aminomax 8000 maakt deel uit van aminozuren is een aanvulling van de hoogste kwaliteit verrijkt met taurine en leucine, die bevat het aminozuur complex van de hoogste kwaliteit voor professionele atleten, bodybuilders, atleten van martial arts en vechtsporten. Een aminozuur nutriënt goedkoper gemaakt op basis van wei-eiwithydrolysaat, die een winst in spiermassa, meer kracht en spierkracht en sneller herstel geeft. Elke portie bevat 8 gram aminozuren! De beste aminozuren voor spiergroei.
Super Hight prestaties. Ontworpen voor gevorderde atleten en bodybuilders. 91% gehydrolyseerd wei-eiwit met leucine en taurine verder verbeterd. Bevordert in omvang toeneemt, kracht en uithoudingsvermogen. 8 gram aminozuren per portie.
Toegepaste eiwitmoleculen (di- tri- en individuele aminozuren) zijn zeer goed opgenomen in het lichaam en worden snel naar de spieren.
L-leucine is een van de vertakte keten aminozuren (BCAA) en wordt beschouwd als de meest effectieve aminozuur BCAA die effectief voorkomen spierverlies. Het is dan ook geen verrassing dat L-leucine is zo populair onder professionele bodybuilders. L-leucine, bevordert de genezing van botten, huid en spierweefsel na een blessure en wordt vaak aanbevolen voor herstel en / of na de operatie.
L - Taurine is het meest voorkomende aminozuur in het lichaam. Het is een belangrijk bestanddeel van het galzuur is essentieel voor binding van vetten en vetoplosbare vitaminen. L-taurine helpen bij de juiste werking van de hartspier, de stabiliteit te behouden en regelt de celmembraan van hersencellen. L-Taurine kan ook het effect van insuline te verhogen, verbetert glucosetolerantie en toename concentraties antioxidant wat belangrijk om spiermassa te vergroten. Vergeet niet dat elke oefening vermindert spier taurine is het daarom erg belangrijk om aan te vullen met aminozuren Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Administration4 tabletten 4 tabletten voor de training en na de training.

Nutrition Facts:
AminoMax Blend 8000

waarde Vermogen 32 kcal
eiwit 8 g
AminoMax 8000 Blend: 8276 mg
taurine 2750 mg
creatine 2750 mg
Wei-eiwit concentraat van 2750 mg
caseïne micellen 9 mg
Weiproteïnehydrolysaat 1 mg
glutamine 4 mg
BCAA 12 mg


Forum, discussies en meningen rubricareview verwachten.

13293407

Reviews (0)

Related products