Sport Defenition Peanut Butter Smooth 1 kg
  • Sport Defenition Peanut Butter Smooth 1 kg

Sport Defenition Peanut Butter Smooth 1 kg

€ 13,04
Smooth Pindakaas
Arome
Aantal
Niet op voorraad

DEFINITIE SPORT pindakaas DAT IS DE GOEDE - 1000G is een hoogwaardige pindakaas, pinda basis van 100%, waarbij mechanische maling de gewenste gladde structuur. Bevat per portie een vaste dosis gezonde vetten, zou plantaardige eiwitten (ongeveer 30%) en mineralen zonder de goede werking en functie van het lichaam niet mogelijk. Bijkomend voordeel is de lage glycemische index van elk deel. Pinda's zijn een goede bron van vitaminen en mineralen:
- vitaminen van de B-groep (die deelnemen aan de energie processen in het lichaam bepalen het metabolisme rechts van eiwitten, koolhydraten en lipiden) - magnesium (helpt bij het elektrolyt te handhaven Bepaal de normale stofwisseling, die de goede werking van het zenuwstelsel en spier)
- zink (zeer belangrijk mineraal dat een actie met meerdere facetten die bijdragen aan DNA-synthese heeft, is betrokken bij celdeling rol in het energiemetabolisme van het lichaam helpen de juiste eiwit en hulpmiddelen produceren handhaven vruchtbaarheid en reproductieve functie).
- mangaan (beschermt cellen tegen oxidatieve stress, ondersteunt het normale weefsel is betrokken bij het metabolisme).
100686
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
5906660497981

Reviews (0)

Related products