Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

€ 1,70

Merk: Dorian Yates

Made in EU

Arome
Aantal
Niet op voorraad

Dorian Yates vloeibare pre-training 60 ml Shot M6Teen

Energie zonder ncetare, verfrissende smaak, echte macht!

Liquid Shot M6Teen ontploffen een snelle toename van kracht en uithoudingsvermogen door het hele lichaam, met behulp van doses van beta-alanine dominant en Taurine. Battle Blend verbetert de energie-niveau, die ook een uitbarsting van cafeïne voor mentale concentratie ongeëvenaard. Daarnaast is de M6teen Shot wordt geleverd met complexe of ernstige vitamine B.

Beta-Alanine 5000 mg voor langdurige weerstand

Taurine 1000 mg grotere spieren pompcel en bevochtigers

350 mg cafeïne voor mentale focus

Hoe werkt het

Beta-alanine is een beta-aminozuur dat kan worden gevonden in vitamine B5. Het bleek dat beta-alanine is een significante toename spiercarnosineconcentraties. De ontwikkeling van hogere carnosine, wordt spierweefsel beschermd tegen oxidatie. Zo Beta-Alanine verhoogt de prestaties door het verhogen van spierkracht.

Taurine heeft de mogelijkheid om de bloedstroom te verhogen door het hele lichaam. Taurine wordt ook gebruikt als antioxidant voor het lichaam om spiermassa bij hoge intensiteit te handhaven. In samenhang hiermee kan het worden gebruikt als anti-inflammatoire.

Cafeïne is een centraal zenuwstelsel stimulant gebruikt meest energie-booster in de wereld. Cafeïne werkt als een stimulans voor actie en cognitieve processen kunnen gaan door het menselijk lichaam. Verbetert de concentratie, focus, motorische coördinatie en reactietijd in het algemeen. Er werd ook aangetoond dat cafeïne verbetert de atletische prestaties voor duursporten.

Vitamine B3 of niacine is een vitamine die de transformatie en assimilatie van voedsel, voedingsstoffen en andere aminozuren in energie voor je lichaam helpt. Deze energie boost kan u helpen om over je grenzen en vs kunt u alles wat u te geven tijdens de training. Vitamine B3 helpt ook om cholesterol te verlagen, verhoogt de hersenfunctie en de huid en het verbeteren van beweeglijkheid van het gewricht.

Vitamine B6 is nodig voor het lichaam om goed functioneren, het helpt bij het proces van suiker, vet en eiwit, wat erg belangrijk is voor mensen die willen spiermassa toe te voegen. Vitamine B6 wordt ook gebruikt door het lichaam te helpen bij de ontwikkeling van de hersenen, zenuwen en de huid.

Vitamine B12 wordt gezien als een essentiële vitamine, omdat het helpt bij het bestrijden geheugenverlies, te verminderen veroudering en biedt een intensiteit van de stemming door het verhogen van energie, concentratie en de algehele mentale functies. Vitamine B12 is aangetoond dat verdere hulp van het immuunsysteem door het verlagen van het risico van verstopte slagaders.

te gebruiken:

Een schot 60 ml 30 minuten voor de training.

Voedingswaarde:

inhoud per 60 ml
vitamine B6 2.7 mg
vitamine B12 32g
Battle Blend Beta-alanine, Taurine, cafeïne, vitamine B3 6,12 g
101114
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
5949106123440

Reviews (0)

Related products