EFX Kre-Alkalyn 120 capsules
  • EFX Kre-Alkalyn 120 capsules
  • EFX Kre-Alkalyn 120 capsules

EFX Kre-Alkalyn 120 capsules

€ 16,96

Merk: All American EFX

GEMAAKT IN USA

Aantal
Niet op voorraad

Vierentwintig topsporters van de Bulgaarse nationale gewichtheffen team werden geselecteerd om deel te nemen aan een klinische proef dubbele vergeleken Kre Alkalyn Creatine standaard.
Na 60 dagen, de groep Kre-Alkalyn (met behulp van 7,5 g per dag) van het bloed up totaal gemiddelde van 28,25% ten opzichte van de groep van creatine nebuferat!
Efx Kre Alkalyn 120 capsules
kracht achter Kre Alkalyn pH of uitsluitend.
Kre Alkalyn supplementen betekent een belangrijke stap vooruit in prestaties te wijten aan zijn multi-gepatenteerde technologie, het stabiliseren van de pH-Correct Creatine. Wetenschapper, Dr. Jeff Golin, dat "bufferen" pH-12 produceerde een stabiele creatinemolecuul. Kre Alkalyn Creatine is het enige product met een pH van 12, aangezien de moleculen worden gesynthetiseerd met buffermiddelen eerst een zuivere productieproces.

Kre Alkalyn pH wordt ingesteld op de zuurgraad van het spijsverteringsstelsel te passen. Daarom creatine blijft volledig stabiel, wat betekent dat je lichaam assimileren en het effectief gebruiken. Bovendien is het niet een mega dosis Kre Alkalyn zo vaak nodig zoals u voorstelt atleten met creatine gemiddelde formule.
Het voedingspreparaat:
120 Capsules
Serving / dag twee capsules
Totaal Gate 60
Bedrag per portie% DV
Kre-Alkalyn 1500 mg
(gebufferde Creatine)

Gebruik:
1 capsule 30 minuten 1 capsule voor de training en na de training.

233219

Reviews (0)

Related products