Iron Horse Beta ENERGY 420 gram
  • Iron Horse Beta ENERGY 420 gram

Iron Horse Beta ENERGY 420 gram

€ 20,87
Cup 5 g, in totaal 84 delen, 4500 mg beta-alanine, L-histidine 200 mg, magnesium 50 mg vitamine B6 5 mg.
Merk: Iron Horse Series
GEMAAKT IN EU
Aantal
Niet op voorraad

Iron Horse Energy Beta - 420g
Beta Energy is een pre-workout product dat is ontworpen voor iedereen die een training in de maximale vertraging vermoeidheid na het sporten wil en vermijd spierblessures.
Iron Horse product omvatten:
Beta-alanine - een van de meest populaire aminozuur dat een voorloper van carnosine, die verantwoordelijk is voor het verhogen van de buffercapaciteit van spieren voorkomen glycosyleringswerkwijze (verantwoordelijk voor het verouderingsproces van het lichaam). Het ondersteunt de spiergroei en ook verhoging van de explosieve kracht van de spieren. Tijdens de beta-alanine suppletie, zal bijna iedereen een gevoel van uitsterven veroorzaakt door het downloaden van specifieke zenuwreceptoren voelen.

Histidine - een aminozuur dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van de weerstand, die aanzienlijk sneller herstel bijdraagt na het sporten. Deelnemen eiwitsynthese, waardoor het mogelijk spiervezels sterker en beter bestand tegen mechanische beschadiging te ontwikkelen. Bovendien, zoals beta-alanine is een precursor van carnosine.

Magnesium citraat - een stof waarvan de belangrijkste taak is om krampen en goede voeding en regeneratie van het lichaam te verminderen. Het is een voedingssupplement met een zeer hoge mate van absorptie.

Pyridoxine hydrochloride - ondersteuning van de synthese van aminozuren en neurotransmitters en ook deelnemen aan het metabolisme van eiwitten, koolhydraten en vetten.
Nutrition Facts:
Nutritional kenmerken per 5 gram
beta alanine 4500 mg
L-Histidine 200 mg
magnesium 50 mg
vitamine B6 5 mg

233381

Reviews (0)

Related products