Ostrovit Arginina AAKG 200 gram
  • Ostrovit Arginina AAKG 200 gram

Ostrovit Arginina AAKG 200 gram

€ 10,43
Cup 5 gram, totaal poort 40
Merk: Ostrovit
GEMAAKT IN EU
Arome
Aantal
Niet op voorraad

Ostrovit AAKG Arginine alfa-ketoglutaraat 200 g poeder stikstofoxide delen 40
Ostrovit AAKG poeder 200 g alfa-ketoglutaraat arginine met een hoge biologische beschikbaarheid. Ostrovit AAKG is een aminozuur dat helpt het lichaam produceren krachtige biologisch actieve verbindingen, met name agmatina en stikstofoxide.
Deze verbinding Arginine verhoogt stikstofmonoxide in het lichaam om bloedcirculatie te activeren, transporteren zuurstof, aminozuren en andere elementen energie naar de spieren. Deze actie heeft tot gevolg genereren AAKG hogere impulssterkte en spier anabolisme.
Ostrovit AAKG is ook een belangrijke factor bij het bepalen van de spieren, de spieren doet toenemen functionele capaciteit en seksuele prestaties.
Dit supplement verbetert de doorstroming, de doorbloeding en zuurstof vervoer naar alle het spierweefsel. Deze effecten leiden tot een verhoogde winst AAKG met het verminderen van de vetmassa spier.
Waarom zou ik Ostrovit AAKG?
Tijdens de training spiervezels worden blootgesteld aan overmatige belastingen en goed functioneren van een continue toevoer van zuurstof, energie en voedingsstoffen nodig. Helaas, tijdens een intensieve training, energiestroom en zuurstof naar de spieren via de bloedbaan af, wat resulteert in lagere prestaties. Ostrovit AAKG is de perfecte oplossing voor dit probleem. Dit product heeft het gunstige effect van het verhogen van de bloedstroom in de aderen, hetgeen een voortdurende steun aan zuurstof en voedingsstoffen in spiercellen verzekeren.

Hoe te beheren: Mix 1 kop (5 g) in 100 tot 150 ml water of een ander drankje en duurt 15-30 minuten voor de training. Workout dagen, kunt u een andere dosis in te nemen na de oefening met eiwit shakes.
Voedingsinformatie:
Dosis: 5 g
Gate aan de houder 40 naar de poort
actief bestanddeel per dosering
arginine alfa-ketoglutaraat - 5g
versie gearomatiseerd ketoglutaraat arginine alpha, citroenzuur (zuurteregelaar), geur, taurine, pyridoxine hydrochloride (vitamine B6) sucralose.
100576
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
5902232610321

Reviews (0)

Related products