OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 gram
  • OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 gram

OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 gram

€ 18,26

Merk: Ostovit

Made in EU

Arome
Aantal
Niet op voorraad

Ostrov Tri-Creatine Malate is 500 gram voedingssupplement van de hoogste kwaliteit, met een bron van creatine malaat. Het is een combinatie van creatine en appelzuur in een verhouding van 1: 3. De micronisatie van het product op het hoogste niveau. Ideaal hoge biobeschikbaarheid en oplosbaarheid van het product werden bepaald door de hoge eisen van de consument.

500 g creatine malaat in doos

Het product bevat 200 porties

1 portie = 2,5 g

Creatine Malate - Tri Creatine Malate

Gemaakt door malaat verbetert herhaaldelijk anabole, anti-katabole en ergogene creatine. Creatine is een organische verbinding bestaande uit fragmenten van eiwitten die voorkomen in spierweefsel. De belangrijkste taak van Creatine is de ophoping van energie in de spieren, die de hoeveelheid energie die kan worden gebruikt tijdens de training verhoogt. Verbetering van de energie-inhoud in de spieren, verhogen lichaam weerstand en daarmee de efficiëntie van regelmatige lichaamsbeweging te verhogen. Verder versnellen van de groei van spiermassa, verhogen spierkracht en de efficiëntie van het lichaam. Daarnaast werd een verhoogde creatine gehalte draagt ​​bij aan sneller herstel van de spieren tussen de training-serie, die het effect van lichamelijke vermoeidheid en mentale lichaam vertraagt. Gemaakt door malaat is een van de beste vormen oplosbare creatine zeer goed door het lichaam opgenomen en omgezet in phosphocreatine effectief. Het wordt gekenmerkt door een hoge stabiliteit als gevolg hogere resistentie tegen de maag enzymen.

De beste effecten worden veroorzaakt door langdurige suppletie in combinatie met een goed dieet, evenwichtig, adequate opleiding en rust.

Ostrove eigenschappen Tri-Creatine Malate

Werkt anabole - Ondersteunt spieropbouw pure

Verhoogt lichaamssterkte en efficiëntie

Ondersteuning van de vermindering van lichaamsvet

Verhoogt training efficiency

Versnelt herstel van de spieren na het sporten

Vertragingen lichamelijke vermoeidheid effect

Goed geabsorbeerd creatine vorm.

Routebeschrijving:

Voeg 2,5 g (1/2 lepel) in 100-150 ml water of sap. De trainingsdagen, drink twee porties per dag, een direct na het wakker worden, de tweede na de training. Op dagen zonder training drink één portie per dag na het wakker worden.

Voedingswaarde:

per 100g portie
creatine malaat 95,06 g 2377 mg
- Inclusief creatine 70,44 g 1761 mg
taurine 1 g 25 mg
vitamine B6 100 mg 2,5 mg (179%)

100938
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
5902232611717

Reviews (0)

Related products