Pre Kaged Pre-Workout 636 gram
  • Pre Kaged Pre-Workout 636 gram

Pre Kaged Pre-Workout 636 gram

€ 37,83

Cup 31,9 g porties 20 g suiker 1, 30 mg niacine, vitamine B6, B12, L-citrulline 6,5 g, 3,5 g BCAA, 3 g L-leucine 1,5 g Creatine HCI, Taurine 2g.
Merk: Muscle Kaged
Made in USA
Pre-Workout Pre Kaged 636 gram

Arome
Aantal
Niet op voorraad

Pre Kaged die een van de meest bijzondere lijst van ingrediënten die we hebben gezien in een preworkout heeft. Het is niet alleen rijk aan cafeïne, maar bevat ook plantaardig poeder. Een kopje bevat 15 calorieën en een enorme hoeveelheid ingrediënten, een van de grootste die we hebben gezien in een pre-workout product. Alle zijn onderverdeeld in zes categorieën:
- Neuro-Focus Matrix heeft cafeïne - 274 milligram, of iets meer dan u in 2,5 kopjes koffie zal vinden - plus taurine (2g) en 1,85 gram tyrosine uit twee bronnen.
- Pro-pomp is citrulline (6,5 g) en quercetine (200 mg).
- spierenergie matrix een mengsel van 3,5 g vertakte keten aminozuur, leucine, isoleucine en valine, en de volgende sectie heeft Anabolic-actieve plus 3 gram leucine. (Dat wil zeggen, 4,75 gram leucine elkaar.)
Dan matrixsterkte en macht 1,6 g beta-alanine, betaine, 2 gram creatine en 1,5 g HCl.
Tenslotte is er een mengsel van 500 mg kokosnotenwater en een mengsel van 100 mg Verdet genoemd SPECTRAs, waarbij tientallen kruiden, groenten, concentraten bevat, zoals broccoli, spinazie, kurkuma en oregano.
Andere componenten zijn een aantal vitamine B en een mengsel van anti-klontermiddelen en smaakstoffen. Het is de moeite waard erop te wijzen dat, hoewel sucralose kunstmatige zoetstoffen, geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Merk op dat kokosnoot bevatten.
Er zijn tal van ingrediënten:
- Vermogen: cafeïne, creatine en betaïne worden alle supplementen die kracht kunnen verbeteren.
- De bloedstroom: Citrulline heeft de sterkste verband met de bloedstroom en circulatie.
- Resistance: beta-alanine en BCAA's banden hebben met het verzet.
- Focus: Taurine, tyrosine en BCAA zijn geassocieerd met een verbeterde focus.
- Antioxidanten: quercetine en groene superfood mengsel zijn krachtige antioxidanten, dus kan celbeschadiging verminderen en kunnen cellulaire zuurstofverbruik verhogen.
- Voeding: Er zijn vitamines B product, maar de moeite waard erop te wijzen dat, hoewel in verband met de productie van energie, zullen ze waarschijnlijk alleen werken als u al deze vitaminen. Dat gezegd hebbende, vitamine B6 kan helpen spier retentie.
Nutrition Facts:

Pre-Workout Pre Kaged 636 gram meningen feiten
We meningen rubriek reviewu sites.

100620
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
094393450665

Reviews (0)

Related products