Outlift Concentrate 30 porties

  € 26,09

  Cup 6,2 gram, totaal poort 30.
  Merk: Nutrex Research
  Made in USA
  Concentreer Outlift 30 serv

  Arome
  Aantal
  Niet op voorraad

  30 Outlift dienst wordt verpakt concentraten met kleine afmetingen 6,2 g per portie. In 2014, Nutrex Research besloten om een standpunt in te nemen met de lancering OUTLIFT een afgerond pre-klinisch onderwijs, die de tegenpool was in vergelijking met formules geconcentreerd training. Vervolgens OUTLIFT AMPED werd gelanceerd voor diegenen die klinische dosis ingrediënten en extreme energieniveaus stimulerend. Vandaag de dag, Nutrex streeft naar een gerichte die naam waardig OUTLIFT dat er een echte prestaties te verhogen volledig gedoseerd met behulp van nitraat NO3-T-technologie verschaft.

  Outlift 30 serv concentraat bevat:
  bitartrate choline 1,5 mg
  Studies suggereren dat bitartrate Choline is een essentiële voedingsstof die niveaus van acetylcholine, mentale energie en cognitieve verwerking verhoogt, terwijl de ondersteuning van kracht en atletische prestaties. Acetylcholine ondersteunen een gezonde spier contractiele kracht, wat erg belangrijk is tijdens een training.

  N-acetyl-L-tyrosine 750mg
  Onderzoek heeft aangetoond dat dit aminozuur houden grotere motivatie, alertheid en mentale concentratie. Het staat bekend als een stimulerend middel van beweging, verhoging van de energie tijdens het sporten en kunt u uw maximale prestaties eenvoudig te bereiken.

  Natrium nitraat (NO3-T as) 500mg
  Natriumnitraat is het resultaat van een combinatie van salpeterzuur met een natriumbase zoals natriumhydroxide, natriumcarbonaat of natriumbicarbonaat. Natrium is een bekende mineralen en elektrolyten in het lichaam dat helpt om het vochtgehalte en spiercontractie. Nitraat, natriumnitraat ongeveer 73%, hetgeen betekent dat bij een dosis van 1 g natriumnitraat verbruikte 730 mg en 270 mg natrium nitriet, nitraat vrij grote dosis van een dergelijke verbinding voor de sterke!

  Kaff2 CITRATE 50,2% (actief) 400 mg
  GECONCENTREERDE OUTLIFT omvat twee actieve bronnen van cafeïne, citrus en Cafeïnevrije Kaff2 watervrij. Cafeïnecitraat is ideaal stimulans voor wie op zoek is naar energie zo snel mogelijk te verhogen omdat het lijkt op het niveau van cafeïne in het bloed hoger liggen dan bij andere bronnen van cafeïne.

  Anhydro CAFFEINE 200mg
  Cafeïne is een van de meest onderzochte ingrediënten om de prestaties te verbeteren. Suppletie met cafeïne per direct te verhogen werklast en spierkracht, mentale alertheid en stemming, te helpen vet te verliezen en helpt u getraind op een hogere intensiteit.

  Betaïne nitraat (NO3-T as) 300 mg
  Nitraat is een combinatie van betaïne en betaïne watervrij salpeterzuur. Betaïne (trimethylglycine) wordt gevonden in bieten (als nitraat) en is ook een metaboliet van choline. Degenen die bekend zijn met Nutrex Outlift Stim-Free getuige van de kracht van deze krachtige ergogenic handen. In het lichaam betaïne werkt als een methyldonor, die helpt tegen schadelijke stoffen zoals homocysteïne of S-adenosylmethionine, een verbinding die de productie van creatine verhoogt. Net als bij creatine, betaïne functioneert als een osmolyt die cellulaire hydratatie niveaus ondersteunt. Betaine is bewezen in talloze studies om kracht en duursporters getraind in oefeningen zoals bankdrukken, verticale sprong en isometrische kracht te verhogen.

  rauwolscine 1,5 mg
  Rauwolscine een alfa-receptorantagonist die de werking van de receptor verantwoordelijk is voor het stoppen van de afbraak van vetten kunnen blokkeren. Het eten voordat je de trein zal het lichaam om de afbraak van vetten voorbij het punt dat goed zou zijn stilgelegd, wat op zijn beurt helpt energie en uithoudingsvermogen te bevorderen houden.
  Nutrition Facts:

  Presenteren Grootte:6,1 g (ongeveer 1 scoop)
  Doses per verpakking30
  natrium240 mg 10%
  Cholinebitartraat1,5 g *
  N-Acetyl L-Tyrosine750 mg *
  Natrium nitraat (NO3 I-T)500 mg *
  Kaff2 Citraat 50,2% (opbrengst 200 mg cafeïne)400 mg *
  Betaïne Nitraat (NO3 I-T)300 mg *
  cafeïne watervrij200 mg *
  rauwolscine2 mg *

  100797
  2019-06-12

  Reviews (0)

  Related products