Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 porties

€ 22,00

Merk: Universal Nutrition

Made in USA

Arome
Aantal
Niet op voorraad

Formula Universal Animal Pump Pro is ontworpen door John Jewett IFBB Pr een synergie van ingrediënten om de effectieve dosis te gebruiken om te maximaliseren pompen prestaties en de focus in de sportschool. We creëerden Animal Pump Pro om ook gratis stimulans voor degenen die gevoelig zijn voor cafeïne, maar toch wil alle prestaties, herstel en concentratie van de voordelen van de vorige training. Neem een kijkje op de ingrediënten die je training naar het volgende niveau zal nemen:

Blend Volumizing en pompen:

Citrulline malaat : een aminozuur en een meer doeltreffend middel L-arginine in serum dan die L-arginine zelf, die aanzienlijk verhoogt het niveau van stikstofmonoxide NO. Door het verbeteren van de bloedtoevoer naar de spieren van het werk, kan citrulline vermoeidheid, verhoging van werkcapaciteit en kracht afnemen.

Nitrosigina: Verbinding gepatenteerde bestaande uit arginine silicaat inositol verbonden. Nitrosigina kan de productie van stikstofmonoxide te verhogen met 5 keer effectiever dan arginine kan markers van spierbeschadiging te verminderen in opleiding en spier metabole product kan worden verwijderd. Silicon, een onderdeel van Nitrosiginei bleek kracht en flexibiliteit van de arteriële wanden te verhogen, wat leidt tot een betere doorbloeding en de cardiovasculaire gezondheid.

Hydromax : gepatenteerde sterk geconcentreerde vorm van glycerol die uithoudingsvermogen tijdens de oefening voorkomt kan verhogen verminderde weerstand. Zeer osmotische en verhoging van de totale hoeveelheid water oververzadigd spiercellen, het bevorderen van een pompende inflatie cellen. Dit zal spier volheid en vasculariteit te verbeteren. De glycerol kan ook een rol bij de thermoregulatie spelen tijdens hoge temperaturen.

Creatine : de beproefde ergogenic hulp onderzoek toonde aan krachttraining. Creatine zorgt voor een bron van fosfaat voor de ATP productie, het verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht en spiermassa winsten. Ook een osmotisch werkzame verbinding met het vermogen om water in de spier te trekken, waardoor achtereenvolgens de pompwerking van zwelling van de cellen.

Energie en Focus Blend :

Alpha-GPC : Het vermogen om de bloed-hersenbarrière doorkruisen en zorgen choline, die de vorming van acetylcholine kan bevorderen. Acetylcholine is een neurotransmitter die betrokken zijn bij neuronale functie en samentrekken van de spieren. Door toenemende acetylcholine is er een verbetering van de concentratie, cognitieve functie en het vermogen om spiercontracties sterker produceren.

Huperzine A : acetilcolinestersaza remmer. Dit is een cholinergische verbinding die de afbraak van acetylcholine in de hersenen voorkomt. Door het voorkomen van de afbraak van acetylcholine, kan Huperzine A motivatie, concentratie en de specifieke taak te verbeteren.

L-Tyrosine: aminozuur dat voor de productie van noradrenaline en dopamine. L-tyrosine, vormen de grondstof voor deze catecholamines, wat een positief effect heeft op de preventie van cognitieve achteruitgang tijdens acute stress heeft, evenals wat wordt ervaren tijdens de trainingssessie.

elektrolyten:

Zeezout: natriumchloride, een essentiële component voor het hydrateren van een atleet. Natrium is de belangrijkste elektrolyt in de extracellulaire vloeistof en speelt een belangrijke rol bij de spijsvertering, cognitief functioneren en samentrekken van de spieren. Zelfs 2% vochtverlies kan een afname van de sportprestaties veroorzaken, zodat hydratatie is een van de sleutels om de best mogelijke training.

Voedingswaarde:

Presenteren Grootte: Twee koppen (19.01 g 22 g)
gate 20
calorieën 15
totaal koolhydraat 4 g
natrium 170 mg
kalium 100 mg
Volumegevende complex en pompen
creatine monohydraat 5000 mg
citrulline Malate 4000 mg
Glycerol 65% poeder (in de vorm van Hydromax) 3000 mg
Arginine silicaat inositol gestabiliseerd (zoals nitrosigina) 1500 mg
Matrix energie en aandacht
L-tyrosine 2000 mg
L-alfa Glicerilfosforilcolina 600 mg
(Alpha GPC 50% poeder
huperzine A 100MC
(Van Huperzia Serrata Extract (full gras))
elektrolyten 400 mg
zeezout
101197

Specifieke referenties

ean13
039442042071

Reviews (0)

Related products