USP Labs Jack3d 248 gram 48 porties
  • USP Labs Jack3d 248 gram 48 porties

USP Labs Jack3d 248 gram 48 porties

€ 29,74

4,8 gram Cup, serveert 45 - 48.
Merk: USP Labs
GEMAAKT IN USA
USP Labs Jack3d 248 g serv uitzicht prijs Roemenië 48 beoordelingen

Arome
Aantal
Niet op voorraad

Jack3d is een van de meest beroemde Pre Workout dat één doel heeft, om gedomineerde sportschool te helpen.
De ingrediënten in Jack3d:
(! Monohydraat en watervrij BioCREs) -Creatina
-L-citrulline
-Carnosyns Beta Alanine is een eigen versie van de beta-aminozuur beta-alanine. Dit ingrediënt kan het verbranden van de huid in sommige gebruikers, die verdwijnt na een paar minuten te veroorzaken.
- Cafeïne is opgenomen aan 135 mg per kopje. Derhalve wordt een maximumgrootte serveren van twee kopjes cafeïne 270 mg.
Zeeden, ook wel bekend als grenen of marine terminal, is inheems in het Middellandse-Zeegebied.
Jack3d is beschikbaar in zeven verbazingwekkende smaken - Fruit Punch, watermeloen, Blue Raspberry, Pineapple, Dragonberry, roze limonade en New Mango Margarita!
Elke fles wordt gevuld met 45 kopjes. Met een hint maximaal dienen van twee kopjes (zorg ervoor dat je begint met 1 kop en verhogen alleen indien nodig), elk vak zal enorme waarde te bieden - vooral gezien het feit dat Jack3d alleen op trainingsdagen wordt genomen .
INSTRUCTIE Anda GEBRUIK: Meng 1 kop ultra-geconcentreerd (5,5 g) met 120 ml koud water en drink 30-45 minuten voor de training weerstand. Doe dit eerste drie toepassingen van het product. Vanaf de 4de tot de gebruiker, indien nodig, kan geleidelijk aan toeneemt met een halve kop portie (2,75 gram), tot een totaal van twee koppenhoogtepunt. Eet minstens 3,7 liter vocht per dag voor mannen en 2,7 liter vloeistof per dag voor vrouwen.
Waarschuwing: Niet gebruiken in combinatie met cafeïne of stimulerende middelen uit andere bronnen. Niet gebruiken bij extreme hitte. Niet mengen met alcohol. Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven dienen dit product niet te gebruiken. Dit product is alleen voor gebruik door gezonde volwassenen van 18 jaar of ouder. Raadpleeg uw arts voor gebruik van dit product, vooral als u enige recept of zwangerschap medicijnen of om het even welke onderliggende aandoeningen, waaronder, maar niet beperkt tot een hoge bloeddruk of lage hartritmestoornissen, beroerte, hart, lever, nier-of schildklier ziekte, epilepsie, psychische aandoeningen, diabetes, moeite met plassen vanwege een vergrote prostaat of als u een monoamine oxidase remmer (MAO-remmers), of een ander geneesmiddel te gebruiken. Niet gebruiken indien u geneesmiddelen tegen erectiestoornissen. Laat extra nitraat niet te nemen in de vorm van medicijnen of voedingssupplementen met dit product. Dit product bevat cafeïne en mag niet worden genomen door mensen die willen dit ingrediënt uit hun dieet te elimineren. Stop het gebruik van 2 weken voor de operatie. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als u bijwerkingen van dit product ervaart. Niet meer dan de aanbevolen portie. Buiten bereik van kinderen houden. Dit product bevat cafeïne en mag niet worden genomen door mensen die willen dit ingrediënt uit hun dieet te elimineren. Stop het gebruik van 2 weken voor de operatie. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als u bijwerkingen van dit product ervaart. Niet meer dan de aanbevolen portie. Buiten bereik van kinderen houden. Dit product bevat cafeïne en mag niet worden genomen door mensen die willen dit ingrediënt uit hun dieet te elimineren. Stop het gebruik van 2 weken voor de operatie. Stop het gebruik en raadpleeg uw arts als u bijwerkingen van dit product ervaart. Niet meer dan de aanbevolen portie. Buiten bereik van kinderen houden.

100752
2019-06-12

Specifieke referenties

ean13
7442913960959

Reviews (0)

Related products