OstroVit Coleus Forskohlii 90 tablets
  • OstroVit Coleus Forskohlii 90 tablets

OstroVit Coleus Forskohlii 90 tablets

€ 17,22

90 capsules, 1 capsule / dag
BRAND: Ostrovit
Made in EU

Aantal
Niet op voorraad

Ostrov Coleus forskohlii is een voedingssupplement dat tablets aan te vullen uw dieet met Indiase brandnetel wortel extract (Coleus forskohlii). Deze plant kan worden gevonden in tropische en warme gematigde streken van de landen van Zuidoost-Azië. De eerste therapeutische materiaal wordt voornamelijk verkregen uit wortels, die in het stadium van concentratie.
90 tabletten in verpakking
1 tablet = 1 portie
een van de bekendste adaptogens
forskoline - Nederlandse brandnetel
Supplement OstrovHet is gestandaardiseerd voor 10% forskoline. Het werkzame ingrediënt bevat die een effect hebben op adenylylcyclase productie, die is geassocieerd met celmembranen is. Het oorspronkelijke enzym is andere enzymen die de groei van spiermassa set, en initiatie van vetverbranding processen stimuleren. Er is ook de afgifte van vetzuren uit vetcellen. Vanwege dit, de spier maakt gebruik van vet om energie op te wekken. Dit maakt het mogelijk om grote voorraden van overtollig vet voor
energieproductie die werkende spieren zorgt. Dit is vooral belangrijk bij obese personen. Het werkzame bestanddeel van Coleus forskohlii werkt ook Ostrov functioneren schildklierhormonen, het beïnvloeden van de regulering van de stofwisseling. Schildklierhormonen zijn grotendeels verantwoordelijk voor de stofwisseling en psychomotorische activiteit van het lichaam. Naarmate er meer efficiënte schildklier functies, hoe meer vet verbranden we.
Ostrov Coleus forskohlii wordt aanbevolen vooral voor mensen die lichamelijk actief zijn aan de vermindering van overmatig lichaamsvet en een grotere spiermassa te versnellen. Ingrediënt preparaat wordt ook gekenmerkt door een gunstig effect op de activiteit van de luchtwegen en de schildklier.
Ostrove eigenschappen Forskohlii Coleus
verhoogt de stofwisseling
remmen de synthese van vet in de zogenaamde gele vetten
stimuleert de alvleesklier
stimuleert de secretie van schildklierhormonen
bevordert lipolyse
Adaptogen krachtige

toepassingen een gedeelte ( één tablet) per dag.
Nutrition Facts:

Indian brandnetel wortel extract 200 mg
- inclusief forskoline (10%) 20 mg
233641

Reviews (0)

Related products