Universal Nutrition Animal Cuts Powder
  • Universal Nutrition Animal Cuts Powder

Universal Nutrition Animal Cuts Powder

€ 43,00
Arome
Aantal
Niet op voorraad

Universal Nutrition Animal Cuts Powder is de winnaar van Vitamin Shoppe 2021 voor de beste thermogene stof, en nu ook in poedervorm. Het is vergelijkbaar met de pilversie, maar met enkele aanpassingen en verbeteringen. Een vetverbrander ontworpen om het metabolisme te stimuleren, overtollig water te elimineren en meer, Cuts Powder is de volgende generatie.

All-in-One krachtige thermogene vetverbrander

Gebaseerd op twee verschillende vormen van L-Carnitine

Eigenschappen van metabolische stimulatie

Het bevat 19 stoffen in 3 actieve complexen met verschillende functies

Bevat cafeïne, carnitine en een mengsel van 8 kruideningrediënten

Het verwarmt en geeft energie tijdens de training

Oplosbaar in favoriete drank en licht verteerbaar

Heerlijke smaak smaken

Het kan zowel door vrouwen als mannen worden gebruikt als voedingssupplement voor gewichtsbeheersing. Goed voor actieve sporters en wedstrijdsporters.

Animal Cuts Powder is het volgende niveau als het gaat om vetverbranders. Cuts Powder wordt ondersteund door echt onderzoek naar de ingrediënten die daadwerkelijk helpen om vet te verbranden. Het product is gebaseerd op een mengsel van carnitine, dat bestaat uit acetyltityl L-carnitine en getitreerde L-carnitine, twee vormen van carnitine die bewezen ervaring hebben met het verminderen van vetcellen. Powder Cuts kan zowel door vrouwen als door mannen worden gebruikt als supplement voor gewichtsbeheersing, waardoor het deel uitmaakt van het dagelijkse regime dat een goed dieet, goede gewoonten voor het bereiden van maaltijden en dagelijkse lichaamsbeweging moet omvatten. Net als zijn broer Animal Cuts Pills, gebruikt Cuts Powder ook kruiden, zoals extract van groene theebladeren en meer, voor een betere stimulatie. evenals een waterverwijderingscomplex om het lichaam te helpen vochtretentie te bestrijden. Gebruik twee soorten tyrosine, een aminozuur dat gekoppeld is aan een verbeterde focus, om ervoor te zorgen dat je betrokken en gefocust blijft tijdens cardio en training. Cholinebitartraat is toegevoegd om de carnitineretentie te verhogen en het product in het algemeen effectiever te maken.

Administratie:

Meng 1 kopje met 250-350 ml in je drankje naar keuze. Neem 1 portie bij het ontwaken en een andere portie 4-6 uur later. Elke portie moet vlak voor de maaltijd op een lege maag worden ingenomen en moet goed gehydrateerd blijven tijdens het gebruik van het product. Volg een pauze van 3 weken en 1 week. Na de week vrij, kun je het weer uitvoeren. Voor de beste resultaten, zorg ervoor dat u het combineert met een goed dieet voor gewichtsverlies.

Dit product niet toedienen aan kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Voedingssamenstelling:

Voedingswaarden 1 portie (5,9 g / 6,3 g)

Choline (als bitartraat) 185 mg

Metabool en stimulerend complex

Carnitine 1500 mg

waarvan Acetyl L-carnitine 750 mg

waarvan L-carnitinetartraat 750 mg

Cafeïne 200 mg

Mengsel van plantenextracten (extract van groene thee, extract van Oolong thee, extract van zwarte thee (polyfenolen) (Camellia sinensis), extract van koffiebonen (polyfenolen), extract van witte thee, extract van Coleus forskohlii-wortel 150 mg

Nootropic en schildkliercomplex

Tyrosine 1000 mg

waarvan N-acetyl-L-tyrosine 500 mg

waarvan L-tyrosine 500 mg

Taurine 1000 mg

Choline bitartraat 500 mg

Fosfatidylserine 50 mg

Huperzine A (extract van Huperzia serrata) 100 mcg

Waterafvoercomplex

Paardebloemwortel in poedervorm 100 mg

Ursi Druivenbladeren in poedervorm 100 mg

101860

Specifieke referenties

ean13
039442032935
Nieuw product

Reviews (0)

Related products